Rakenteiden kuivaus Raisio, Naantali ja Turku

ML-Kartoitus ja kuivaus suorittaa rakenteiden kuivaustyöt ammattitaidolla ja energiatehokkaalla laitteistolla. Toimimme pääsääntöisesti Raisiossa ja Naantalissa, sekä muualla Turun talousalueella.

Toteutamme kuivaukset kaikenlaisiin kohteisiin, olipa kyseessä sitten uudis- tai remontoitava kohde, toimitila, omakotitalo tai kerrostalo. Toteutamme työt sopimuksen mukaan kaikille asiakkaille: yksityisille, yrityksille sekä esimerkiksi alihankintana, osana isompaa urakkaa kuten vesivahingon korjausta.

Kosteusmittauksen tuloksista rakenteiden kuivattamiseen

Kuivatusoperaatiota edeltää aina kosteuskartoitus. Suoritamme rakennekuivauksia kaikenlaisiin kohteisiin, niin vesivahingon kärsineisiin tiloihin kuin myös uudiskohteisiin, joissa vastavalmistuneiden rakenteiden kuivumista on nopeutettava urakan nopeuttamiseksi.

Miten rakenteiden kuivatus tehdään?

Kuivaustyössä nopeus on poikkeuksetta valttia, sillä kosteus on saatava pois mahdollisimman nopeasti rakenteista lisävahinkojen estämiseksi ja ongelman laajentumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme siitä, että meillä on kapasitettia aloittaa kuivatustyö mahdollisimman nopeasti, jo saman päivän aikana kosteuden toteamisesta. Tehtävässä käytetyt kuivaimet ovat kotimaisia Strong-kuivaimia, jotka ovat energiatehokkaita ja hiljaisia. Kosteusvaurion on voinut aiheuttaa moni erilainen tekijä, kuten vesiputken rikkoutuminen tai rakenteisiin kondensoitunut vesi, ja omaamme valmiudet ja välineistön suorittaa kuivaustyöt kaikenlaisiin rakenteisiin.

Vesivahinkojen kuivatuksessa tehokkuus on valttia

Kuten sanottua, vesivahinkojen kuivattamisessa nopealla reagoinnilla ja kuivaustoimenpiteiden aloittamisella on suuri rooli, jotta ongelma ei eskaloidu ja vahingot voidaan rajata mahdollisimman tehokkaasti. ML-Kartoitus ja kuivaus omaa vuosien kokemuksen kaikenlaisten kohteiden kuivatuksessa, joten pystymme aloittamaan työt aina nopeasti ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla ja laitteistolla.

Rakenteiden kuivaus myös uudis- ja remonttikohteisiin Suoritamme kuivausoperaatiota myös rakennettavissa kohteissa ja rakennustyömailla, joissa on tarve kuivaustyöllä jouduttaa uuden rakenteen kuivumista ja tätä kautta nopeuttaa koko urakan valmistumista.

Kokenut ammattilainen palveluksessanne! Ota yhteyttä ja kysy lisää kuivatuspalveluistamme - ML-Kartoitus ja kuivaus on luotettava kumppani kaikenlaisiin tarpeisiin ja tehtäviin.